Design uden navn (8)Jeg hedder Mette Skovhus, og jeg brænder for at være med til at skabe en verden, hvor vi alle som forældre og fagpersoner bliver bedre til at mærke vores børn, lytte til dem og ikke mindst lære af dem. Jeg tror på, at vores børn, skal lære os noget her i livet – men det kræver vi lytter.

Ofte starter rejsen med, at vi også skal begynde med at lære at lytte mere til os selv – for bedre at kunne se og høre børnene mere klart.

Personligt har jeg selv gennem de sidste 10 år arbejdet meget med mig selv, og det har taget tid at finde vej til mit hjerte, og starte på at lytte til mig selv.

Jeg er mor til to skønne drenge. Hver dag er de mit ydre spejl. Jeg er så taknemlig for mine børns dybe visdom, kærlighed og læring –  de er og har været en kæmpe motivation i forhold til at arbejde med mine egne ubalancer og den vej skabe et mere balanceret familieliv.

MERE OM MIG

Jeg er uddannet lærer og har en bachelor i specialpædagogik, og jeg arbejder pt i den almene folkeskole, hvor jeg elsker hverdagen med eleverne og glædes over at kunne bidrage med at gøre en forskel i deres liv.

Derudover er uddannet TFT-terapuet hos Anne Hejselbjerg, mindfulness instruktør for børn samt terapeut for sensitive børn – en uddannelse med udgangspunkt i hypnoterapien.

Udover mit arbejde, så elsker jeg naturen, at rejse ud i verden og fange de unikke øjeblikke i livet.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst Mette