Referencer

Tilføj en overskrift (13)

 

HVAD SIGER ANDRE OM VORES SAMARBEJDE

 

“Jeg kan på det varmeste anbefale Mette – hun er kærlig, dygtig og professionel. Hendes kompetencer og erfaring på områderne er så brugbare, nemme og effektive.

Mettes fine og lige til guide og støtte har transformeret så meget hos mig og min familie.”

Henriette Sommer


“Tapping og de essentielle olier har ændret mit liv.

En dag for ca 8 mdr siden tog jeg en rigtig god beslutning og tog et 1:1 forløb hos Mette. Meget længe havde mit liv været fyldt med en masse angst, frygt og dårlig søvn. Mette har en fantastisk nærværende personlighed. Så jeg følte mig med det samme tryg. Jeg blev fri af tvangstankerne som havde fyldt så meget og ingen andre havde kunne hjælpe mig med. Jeg bruger tapping meget i min hverdag. Det er for mig den bedste “terapi” jeg har fået.

Mette kunne noget som ingen andre kan.

Jeg vil klart give hende min allerbedste anbefaling.”

Dorte Kring


 

“Vi har en dreng på 9 år. Vi har altid være bevidst om, at han er “anderledes” end andre børn, og at han skal “tackles” på en særlig måde, og der var ofte vores fornemmelse, at han blev misforstået af sine omgivelser.

Hans adfærd når han blev ked af det, træt, irettesat var ofte forbundet med meget store vredesudbrud. Og ofte reagerede han meget fysisk; slog, løb væk, græd og råbte og skreg. Som forældre er det meget svært at håndtere, og ofte endte vi med at skælde ham ud og sende ham på værelset. Vi vidste ganske enkelt ikke, hvad vi skulle stille op med ham. Vores tanke var at få en udredning på ham, for der måtte være noget galt; er han autist? har han ADHD? Er han højt begavet? Han er nemlig fagligt utrolig stærk, men har helt klart haft vanskeligt ved det sociale.

En dag faldt vi over Mettes hjemmeside, og pludselig faldt brikkerne på plads; han er sensitiv. Vi kunne sætte hak ved næsten alle kendetegn. Det var en meget stor lettelse at få sat navn på, for nu vidste vi, hvad vi kunne gøre.

V har haft et forløb med Mette, hvor vores søn havde 6 sessions med Mette. Den afsluttende session deltog hele familien. Forløbet var en kæmpe “eye opener” for os som forældre. Det er nu blevet klart for, hvordan vi skal håndtere vores søn. Vi har nu fået forståelse for, hvordan hans sind er. Og ikke mindst er vi blevet bevidste om, hvor stor en gave det også er at have et sensitivt barn.

Vi plejer at sige, at vi har fået en anden dreng efter forløbet med Mette, men sandheden er vist, at vores søn også har fået “nye” forældre, der langt bedre forstår ham. Stor tak til Mette”

Nanna, mor til en dreng på 9 år

 


 

“Hvor er vi dog bare heldige og have mødt dig, Mette –  alle skal vide at du er helt igennem fantastisk som person og sikke en passion du har for dit job!
Du er så dejlig et væsen og efter få gange finder man bare ud af, hvor godt dit arbejde med vores skønne børn er- da vi allerede kan mærke stor forskel. Til alle jer der ikke har meldt jeres børn på hold, er i virkelig gået glip af noget.
Bare gør det, I vil aldrig fortryde 🙂

Tak Mette, for dit fantastiske samarbejde!

Mor til en pige på 9 år

 


 

“Stort tak til dig Mette for dette forløb – og for den du er!

Et meget meget professionelt forløb. Meget ægte og nærværende og ikke mindst givende. Vi har ikke fortrudt et sekund.

Min datter har opnået større indre ro, mindre “udbrud” – og hun falder bedre i søvn om aftenen. Hun har fået større forståelse for sig selv og indsigt i egne følelser, hvilke hun nu kan udtrykke verbalt og vi kan snakke om det.

Det har hjulpet mit barn at være en del af en gruppe, hvor der har været fokus på tolerance og anerkendelse.

Meditationerne og fantasirejserne har hjulpet hende mere hun selv ved af, og jeg mærker at mange af tingene er lagret og dukker op løbende.

Vi har som forældre draget stor viden af de forskellige lydfiler i forældreforløbet – det har været øjenåbende, hvilke handlingmønstre som skal ændres nu og løbende. Det har været fantastisk med en masse aha-oplevelser i forhold til vores følsomme barn.

Mor til en pige på 8 år som har deltaget på hold for sensitive børn

 


 

“Min datter har fundet mere ro og er blevet god til at slappe af til lydfilerne, og er generelt blevet mere tryg og glad. Hun har virkelig set frem til at komme på hold hver uge. Hun så glad og tryg hos Mette. 

Som forældre har det været et utrolig lærerigt forløb. Er meget taknemlig for forløbet. Jeg er bl.a. blevet bedre til at se, når min datter bliver overstimuleret, så forsøger nu at have færre aktiviteter i hverdagen.

Mor til pige på 10 år

 


 

“Med et sensitivt barn er der særlig fokus på hvordan og hvem der kan være med til at guide og hjælpe vores barn til at have så udfordringsfrit en hverdag og til at være endnu mere vidne til eget værd. Det er ikke enhver forundt at blive lukket ind i et sensitivt barns liv, endsige forældrenes.

Vi faldt tilfældigt over et forløb hos Mette med styrkelse af det sensitive barn. Det lød for godt til at være sandt.
Derfor blev der sendt en masse kritiske spørgsmål afsted til Mette, som hun svarede informativt og konkret på.

Vi gav det en chance og har ikke fortrudt. På de 8 gange vores barn har været hos Mette, sammen med andre børn, har der været en meget positiv udvikling at spore. En udvikling vi kan mærke vil fortsætte. Vores barn har lært andre måder at kanalisere sin utryghed hen til noget mere positivt.

Mette har lavet et forløb for børn og deres forældre. Det kræver en masse af børnene, men der kræver også at man, som forældre læser, lytter og arbejder med de samme ting, for at hjælpe barnet mest hensigtsmæssigt og med så stort udbytte som muligt.

Vi er trygge ved Mette, men endnu vigtigere, vores barn er tryg hos Mette.

Ditte, mor til pige på 10 år.

 

 


 

“Det har været en stor gave for hele familien at være med i dette forløb og vores dreng på 6 år udvikler sig og bliver bedre og bedre til at udtrykke sig, samtidig med at vi som forældre er blevet rigtig gode til at bevare roen i konfliktsituationer, hvilket igen giver mere ro til vores dreng.

Vi vil helt sikkert fortsætte med øvelserne og den gode udvikling vi alle er i.

TAK Mette.

Mor til dreng på 6 år – deltagere på online-forløbet: “Styrk dit sensitive barns selvværd”

 


 

“Mette er uden sammenligning en af de største hjælpere i mit liv. Hun har en unik evne til at spotte essensen af enhver udfordring jeg står i, og til at guide til løsninger, der virker.

Hendes lette tilgang og evne til at stille enkle, men meget dybe og konstruktive spørgsmål, overrasker mig gang efter gang. Hun kan noget helt særligt i forhold til at gå til kernen af udfordringen, og inspirere til løsninger, der virker ikke bare lige nu – men altid.

Mette kan hjælpe med alle emner, fra business liv som selvstændig til familielivet. Mettes hjælp er for dem der let og hurtigt vil forstå essensen af udfordringer, og få løsninger til vedvarende og nærende vækst.

Oh yes, hun har min varmeste anbefaling.

Hjerteligt jublende tak for dig Mette.”

Isabelle Hjorth