Forældreforløb

 foraeldreforloeb-5

Til dig som er forældre til et sensitivt barn (5-15 år)

Dette fysiske forældre-forløb udbydes desværre ikke i 2018 grundet barsel

Hold for sensitive børn

Drømmer du om et mere nærende familieliv, hvor der er plads til mere glæde og færre bekymringer ?

Et du træt af udfordringer og konflikter?

Savner du en større bevidsthed om det sensitive træk, og hvordan du løfter dit barns selvværd?

Synes du til tider, at det at være forældre kan være hårdt og opslidende?

Oplever du ofte at have svært ved at rumme og løfte dit sensitive barn?

Kender du til smerten ved, at dit barns mistrives, fx. når det kæmper med ikke at føle sig god nok, har mange bekymringer eller oplever angst, men  du føler, at det er svært at hjælpe og støtte dit barn?

Så er dette forældreforløb helt sikkert noget for dig.

Jeg tilbyder nu  et kortere forældreforløb, hvor der vil stadig vil være plads til dybde og refleksion.

På forløbet kan du forvente, at din bevidsthed og din viden i forhold til sensitivitet og forældreskabet, vil blive styrket.

Jeg giver dig et løft i forhold til at forstå og møde dit sensitive barn.

 

Beautiful young woman with her son on the daisy meadow on a sunny day. Happy family on summer sunset. Kid boy hugging his mother. Happy mum with child.STYRK DIT SENSITIVE BARNS SELVVÆRD OG JER FÆLLES RELATION

Du vil bl.a. blive klogere på: 

Hvordan du bedst møder dit barn, når følelserne går højt?

Hvordan dit barn spejler dig som forældre, og hvordan du via denne indsigt, kan skabe en langt tættere og nærende relation til dit barn.

Hvordan du bedst støtter op omkring dit sensitive barns selvværd og følelsesliv

Hvordan konflikter kan bruges konstruktivt og udviklende.

Dig selv som forældre – indsigt, forståelse og redskaber til lettere at kunne rumme dit barn og dit barns store følelser.

Hvordan du som forældre kan stå endnu stærkere i dig selv og i højere grad være i tillid og lytte til din intuition.

Som forældre vil du få de redskaber til, hvordan du støtter dit sensitive barn bedst, så karaktertrækkets positive ressourcer i højere grad kan udfolde sig og dit barns selvværd og trivsel styrkes.

 FORÆLDRE-AFTENERNE:

1. Forældreaften hvad-bestaar-foraeldreforloebet-af-2-foraeldreaftener1-arbejdsbog-med-viden-og-worksheetsmoedet-med-ligesindede-foraeldre-som-du-har-mulighed-for-at-dele-erfaringer-og-sparre-med-1

DET SENSITIVE BARN – UDFORDRINGER OG RESSOURCER 

  • Det sensitive barn – hjemme og i skolen.
  • Overstimuleringer – hvordan forebygger vi disse, og hvordan tackler vi dem bedst.
  • Fokus på dit sensitive barns følelsesliv – redskaber til at støtte dit barn og lære dit barn at støtte sig selv.
  • Opskriften på, hvordan du som forældre kan støtte dit barn til et bedre og sundere selvværd.

 

 2. Forældreaften 

SKAB EN NÆRENDE OG STØTTENDE RELATION TIL DIT SENSITIVE BARN

  • Redskaber til at tackle situationer og håndtere dine følelser på en mere konstruktiv måde, når du bliver ”trigget” af dit barns adfærd.
  • Forstå hvordan dit barn spejler dig og hvordan du kan bruge det til at skabe vækst og større klarhed.
  • Lær at håndtere konflikter – så de bliver udviklende og berigende.
  • Bliv god til at sætte grænser uden at krænke dig eller dit barn

 


HVOR FOREGÅR FORÆLDREAFTENERNE?

I et hyggeligt og skønt lokale: “Silent Mind Circles”

Ved Slusen 30  2300 København S

Der vil blive serveret kaffe, the og snacks.

PRIS

Early bird 995.00. pr. person (herefter stiger prisen til 1495.00 kr)

Early bird 1495.00. for et forældrepar (herefter stiger prisen til 1995.00 kr.)

Det er muligt at betale beløbet i to rater med 1 mdr. mellemrum.

Der er max. 15 pladser på forløbet.

Jeg glæder mig meget til at dele min erfaring, viden og genveje i forhold til at løfte dit sensitive barn og veje til et mere harmonisk familieliv.

OBS: Dette fysiske forældre-forløb udbydes desværre ikke i 2018 grundet barsel

Kærligst Mette


Mette SkovhusHVEM ER JEG?

“Mit navn er Mette Skovhus og mit mål i livet er at inspirere og løfte sensitive sjæle til at leve et liv og familieliv, som er autentisk og rigtig for dem”

I mit daglige arbejde, har jeg vejledt efterhånden rigtig mange familier og hjulpet dem til et mere nærende familieliv og større trivsel for deres sensitive børn. Jeg er meget optaget af, at vi finder frem til de reelle udfordringer bag børns symptomer, (symptomer som fx. mavepine, aggressivitet, angst, søvnudfordringer mv.), hvilket også betyder, at jeg ikke kun har øje på det enkelte barn, men især også på omgivelserne omkring barnet.

Jeg oplever, at mange forældre (og fagpersoner for den sags skyld også) gør det aller bedste de kan og vil det aller bedste for deres børn, men ofte har brug for min vejledning, viden og spejling på deres udfordringer. De kan selv kan have svært ved at spotte årsagen til udfordringerne og føler sig ofte lidt fastlåst og magtesløse i forhold til at løfte deres sensitive barn. Andre forældre kommer til mig, fordi de ikke føler sig klædt godt nok på i forhold til at kunne løfte og hjælpe deres sensitive barn og søger større viden og inspiration til et mere harmonisk familieliv med et sensitivt barn.

Jeg er selv et meget sensitivt væsen og brænder for at dele ud af mine genveje i forhold til, hvordan jeg selv har fået skabt et langt mere harmonisk liv og familie-liv som særlig sensitiv. Et liv hvor styrkesiderne ved sensitiviten får lov at udfolde sig og en hverdag, som er tilpasset min sensitivitet, så jeg både har overskud til at være mor, kæreste og have min egen forretning. Jeg er selv mor til en skøn sensitiv dreng. Hver eneste dag er han mit største spejl og lærer mig så meget omkring mig selv; om den forældre jeg for alt i verden gerne vil være, men også meget om det barn, jeg engang selv var.

Han har været og er min største inspiration og motivation til de store transformationer, jeg selv har foretaget i mit eget liv –  og med det resultat, at jeg som forældre og som menneske står langt stærkere i mit selv. Jeg har formået at finde tilbage til min egen indre stemme efter størstedelen af mit liv at have været meget ydrestyret – herfra vokser tilliden. Og herfra føles livet nemmere og langt mere nærende.

Oprindeligt er jeg uddannet folkeskolelærer og lærer indenfor det specialpædagogiske felt – men har sidenhen taget  en del andre uddannelser bl.a. som terapuet for særligt sensitive børn, mindfulnessinstruktør, Tft-terapuet og spirituel mentoruddannelse hos Christine Eilvig for at opkvalificere mine kompetencer i forhold til mit arbejde som terapeut og mentor for familier og børn.

På mange måder tilbyder jeg et andet perspektiv på det at være forældre til et sensitivt barn, og jeg ville elske at kunne løfte dig i forældreskabet og kunne være med til at åbne op for de mange fantastiske gaver, som ligger til os forældre i mødet med vores sensitive børn.

Jeg glæder mig til at møde dig.

ja-tak-jeg-oensker-en-plads-paa-foraeldreforloebet-7